Möte med botten och toppen


Med en succématch i färskt minne kliver Brunkers åter in i hetluften. En fullpoängare och en nollpoängare står för motståndet på söndagskvällen.

Uddamålsförlusten i premiärmatchen mot Indiebandy är glömd för Brunkers. Det är däremot inte 6-0-segern i den andra matchen. Det är således klass 3-varning vad gäller hybris hos Brunkers inför den andra omgången.

I den första matchen i morgon möter Brunkers Gold Diggers som föll gånger två i premiäromgången. Dels mot Chas Team 1337 med 3-6 och även mot Indiebandy med 1-5. Laget som slutade trea i division 9 den senaste säsongen återfinns därmed i botten av tabellen.

Det andra laget Brunkers ska ta sig an är Chas Team 1337 som vann sina två matcher klart i den första omgången. 6-3 mot just nämnda Gold Diggers och 4-1 mot In Ballz We Trust. Det gör att laget leder serien inför mötet med Brunkers i den andra omgången. Chas Team 1337 slutade förra säsongen trea i division 10 vilket räckte till avancemang i seriesystemet.

IMG_1248
Alexander Karlsson gjorde tre poäng i premiäromgången. Han återfinns i förstakedjan i morgon.

För Brunkers del är det som brukligt stor uppslutning den här tiden på året, innan vankelmodigheten, svagsintheten och dekadensen slår in halvvägs in på säsongen. De brungula ställer upp med tre fulla kedjor, två backpar och succémålvakten från premiäromgången, Peter Noreklint, mellan stolparna.

En debutant återfinns i uppställningen, Fredrik Svensson tar plats i tredjekedjan tillsammans med Daniel Jansson och Oscar Rogstedt. Den sistnämnda gör säsongsdebut precis som Marcus Cangren.

Sportchefen Philip Sandes kommentar inför de två matcherna är, i sann hybrisanda, kort och gott:
–  Två garanterade vinster.

Det bör tilläggas att det fortfarande är ovisst om sportchefen kommer att kunna närvara på matcherna. Han har i skrivande stund ännu inte fått ordning på hur han ska kunna spela in såväl Binglotto (TV4), Ullared (Kanal 5) som Secret Space Escapes (Dicovery Channel) som krockar med matcherna i Liljeholmen.
– Det är ett dilemma som man inte skojar bort, låter han hälsa redaktionen.

Laget mot Chas Team 1337 och Gold Diggers:

Målvakt: 
Peter Noreklint.

Backar:
Marcus Cangren – Jimmy Dahlström
Ludvig Striem – Hjalmar Lundin

Forwards:
Alexander Karlsson – Terje Unnersjö-Jess – Albin Einarsson
Jesper Lundgren – Philip Sande – Fredrik Hagstrom
Fredrik Svensson – Daniel Jansson – Oscar Rogstedt

Motståndarna:

Chas Team 1337
Tabellplacering: 1:a
Två senaste matcherna: Gold Diggers 6-3, In Ballz We Trust 4-1.
Bästa poänggörare: Ingen uppgift.

Gold Diggers
Tabellplacering: 7:a.
Två senaste matcherna: Chas Team 1337 3-6, Indiebandy 1-5.
Bästa poänggörare: Ingen uppgift.

Matchinformation:
Var: Liljeholmshallen.
När: Första matchstart 19.30.
Domare: Håkan Landin och Jonas Holm.

Lämna en kommentar