Chans för revansch direkt för Brunkers


Den 21 april föll BK Brunkers mot Carlstad Cougars och missade seriesegern i division 3 med minsta möjliga marginal. Nu möts lagen igen. 

Ny serie. Nytt upplägg. Bekant motståndare. När BK Brunkers kliver in i division 2 är det alltså en av förra säsongens stora antagonister, Carlstad Cougars, som står för motståndet. Lagen vann varsin match sinsemellan den gångna säsongen och slutade tvåa respektive trea i serien.

Einarsson och Hagström, två av Brunkersspelarna som är redo för premiären. 

När lagen nu drabbar samman i division 2 sker det i en match som kommer att vara i tre perioder. Korpen Stockholm slopar upplägget med två matcher per omgång där varje match är 25 minuter. Nu är det alltså en match per omgång som pågår i tre 15-minutersperioder. Alla lag möts två gånger under säsongen.

Hur Brunkers kommer att ställa upp är inte helt ristat i sten, som brukligt när en ny säsong drar igång. Men det bli nog bra ska ni se. Vi har i alla fall en preliminär trupp. Noterbart är att veteranen Ludvig Striem är åter efter att förra säsongen spolierats av skada och att förra säsongens poängkung Anders Hedvall är redo för nya stordåd.

Preliminär trupp mot Carlstad Cougars: 

Erik Bergqvist
Hjalmar Lundin
Terje Unnersjö-Jess
Alexander Donovan
Philip Sande
Fredrik Hagström
Albin Einarsson
Ludvig Striem
Marcus Johansson
Emil Nordström
Anders Hedvall.

Motståndarna: 
Carlstad Cougars
Placering förra säsongen: 3:a i division 3.
Möten med Brunkers förra säsongen: Carlstad Cougars – BK Brunkers 0-3, BK Brunkers – Carlstad Cougars 2-4.

Matchinformation: 
Var: Liljeholmshallen, hall 1.
När: Söndagen den 15 september, matchstart 17.00.

Lämna en kommentar